Anna M. Gassol

Doctora en Psicologia


Serveis


  • Tracta com a psicoterapeuta adults amb psicopatologies tals com depressió, ansietat, obsessions, esquizofrènia, trastorns de l'alimentació, addiccions, etc.

  • Treballa com analista amb somnis i mitjançant el diàleg. Els seus analitzands són persones interessades a aprofundir i ampliar la seva comprensió conscient d’assumptes de la vida quotidiana relatius a la família, la parella, la seva sexualitat, la salut, les necessitats d'adapatació a l'entorn, la vocació, la creativitat, etc.

  • Orienta mares i pares en l’educació dels seus fills.

  • Ajuda nens, sovint adolescents, en la comprensió i confrontació amb els seus problemes i les seves preocupacions, i així mateix intervé en la resolució de dificultats d’aprenentatge.


Anna M. Gassol és psicoterapeuta i analista Junguiana; Doctora en Psicologia amb menció de Doctor Europeu; mestra d'educació especial i Pedagoga Terapeuta.

A més de la seva pràctica clínica com a psicòloga es dedica a la docència. És professora associada a la Universitat de Barcelona i així mateix es dedica també a l’assessorament de professionals de l’educació i a la formació de psicòlegs Junguians.

Compta amb una àmplia experiència professional desenvolupada a Barcelona, Los Angeles (EUA) i Tóquio (Japó). Treballa en anglès, castellà i català.

És membre de la Federació Espanyola d’Associacions de Psicoterapeutes (FEAP), l’Associació Internacional de Psicologia Analítica (IAAP), l’Associació Internacional d’Estudis Junguians (IAJS), la Societat Espanyola de Psicologia Analítica (SEPA) i l'Associació Catalana de Psicologia Analítica (ACPA).
CONSULTA PRIVADA: Psicoteràpia i anàlisi

Actualment la Dra. Gassol atén adults a la seva consulta privada majorment en la seva funció de psicoterapeuta i analista d'orientació Junguiana. Així mateix atén joves i infants no solament com a terapeuta sinó també com a psico-pedagoga especialitzada en assessorament cognitiu i diagnosi de problemes d’aprenentatge.

La seva tesi doctoral “Marriage: A path to the Meaning of Life in the Writings of Adolf Guggenbühl-Craig” és una investigació sobre la relació de parella en el marc de la Psicologia Analítica de Jung fruit de la seva pràctica professional com a analista.

DOCÈNCIA

Participa com a ponent en congressos i Jornades Junguianes nacionals i internacionals. Imparteix cursos i seminaris de Psicologia Analítica (C.G. Jung) -també anomenada Psicologia Profunda-.

Professora de programes de Màster i Postgrau en Psicologia Analítica i Psicoteràpia, i en Educació Especial.

Professora en el programa de formació en Psicologia Analítica, Societat Espanyola de Psicologia Analítica (SEPA).

Professora a la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona.


Per a més informació sobre els serveis de la Dra. Gassol o per demanar hora truqui al següent telèfon o envïi un missatge mitjançant la pàgina de contacte.
Psicòloga Analista: Psicoteràpia i Anàlisi (C.G. Jung)
Analista didacta (supervisió i formació professional)
Pedagoga terapeuta


English

ServeisPsicologia Profunda: C.G. JungAnàlisi Junguiana i Psicoteràpia Curriculum VitaeContacte(34) 659 256 799
anna@annagassol.com